Kahve falında yumrukla kavga etmek

Kahve falında yumrukla kavga etmek yaptığı işte sivrileceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında yumrukla kavga etmek gördüyseniz:

  • Harcamaları kısmanızda fayda var.

Kahve falında yumrukla kavga etmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında birine yumruk atmak sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına delalettir.

Kahve falında masaya yumruk atmak alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kafaya yumruk atmak ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ellerini yumruk yapmak iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında aynaya yumruk atmak yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine rivayet eder.

Kahve falında yumruğunu sıkmak yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalettir.

Kahve falında birine yumruk atamamak hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top