Kahve falında yüksekte kalmak

Kahve falında yüksekte kalmak sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksekte kalmak gördüyseniz:

  • İlginç kişilerle tanışabilir veya yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında yüksek yerde mahsur kalmak işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yüksekte mahsur kalmak üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında yükseğe kaldırılmak zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerde mahsur kalmak mutluluğunun katlanacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek yerde kalmak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerde asılı kalmak çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksekte kalmak kendisine fazlaca kar getireceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek yerde asılı kalmak kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top