Kahve falında yolda kaymak

Kahve falında yolda kaymak ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, olumsuz haberler alacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine delalettir.

Kahve falında yolda kaymak gördüyseniz:

  • Size güvenerek hareket eden kişiler olabilir.

Kahve falında buzlu yolda kaymak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında yolda kaymak hayatının olumlu yönde devam edeceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine delalettir.

Kahve falında yoldan kaymak elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine işaret eder.

Kahve falında yolda kaydığını görmek kötülüklere gözünü kapatmaya, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine delalettir.

Kahve falında kaybettiği eşyayı bulmak dertlerinin artacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabını kaybettiğini görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bütün yıldızların kaydığını görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ses kaydı dinlemek hiç beklenmedik şeyler yapacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top