Kahve falında ayakkabını kaybettiğini görmek

Kahve falında ayakkabını kaybettiğini görmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, çok büyük paralar kazanacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabını kaybettiğini gördüyseniz:

  • En sonunda ortaya çıkacak tablo ise, hoşunuza gidecek türden olabilir.

Kahve falında kaybettiği ayakkabıyı bulmak fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında kaybolan ayakkabıyı bulmak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kaybettiği ayakkabıyı aramak iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabısını kaybettiğini görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, bunalacağına işaret eder.

Kahve falında kaybolan ayakkabı görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabıyla kaymak Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının ayakkabı kaybettiğini görmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına işarettir.

Kahve falında kaybolmuş ayakkabı görmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top