Kahve falında yırtılmış koltuk görmek

Kahve falında yırtılmış koltuk görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, durumun değişmesine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yırtılmış koltuk gördüyseniz:

  • Belli konulardaki hassasiyetinizi belirtmeniz veya bazı konularda biraz sabırlı olmanız problemlerin devlet meselesi haline gelmesini engelleyebilir.

Kahve falında yırtılmış koltuk görmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında koltuğun yırtıldığını görmek borçlarını ödeyeceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağındaki ayakkabının yırtıldığını görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuran yırtılması görmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, işini layığı ile yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında dudağı yırtılmak silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyafeti yırtılmak kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında çorabı yırtılmak sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabının yırtıldığını görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top