Kahve falında koltuğun yırtıldığını görmek

Kahve falında koltuğun yırtıldığını görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koltuğun yırtıldığını gördüyseniz:

  • Kolay adapte olmanızda da yarar var.

Kahve falında yırtılmış koltuk görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koltuğun yırtıldığını görmek büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızlık zarının yırtıldığını görmek dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızlık zarının yırtılması görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabı yırtılması görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine işaret eder.

Kahve falında kağıt yırttığını görmek mutluluğunun da artacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayakkabısının yırtıldığını görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında yırtılmış kağıt görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top