Kahve falında bir sürü bayrak görmek

Kahve falında bir sürü bayrak görmek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, refah içinde olacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, kazancın katbekat artacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında bir sürü bayrak gördüyseniz:

  • Devam etmenin bir yolunu bulmanız gerekecek.

Kahve falında bir sürü türk bayrağı görmek ilk etapta durumu kaldıramayacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sürü bayrak görmek kazançlı işler yapılacağına, güzel işler yapacağına delalettir.

Kahve falında türk bayrağının yandığını görmek fakirlik yaşayacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında türk bayrağına sarılı cenaze görmek yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, hayatının iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bayrak yıkamak çok sevineceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman türk bayrağı görmek dikkat çekeceğine, kötü düşmana yorulmaktadır.

Kahve falında türk bayrağını asmak aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine işaret eder.

Kahve falında bayrak tutmak zor zamanlar geçireceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top