Kahve falında yıldız futbolcu görmek

Kahve falında yıldız futbolcu görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yıldız futbolcu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ne yapmaya çalıştığınızı ya da ne yönde ilerlediğinizi anlamıyor olabilirler.

Kahve falında yıldız futbolcu görmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında futbol ayakkabısı görmek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında futbol maçı görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında futbol topu görmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine delalet eder.

Kahve falında futbol takımını görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına tabir olunur.

Kahve falında futbol topu oynamak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında futbol stadyumu görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında futbol hakemi görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kuş gibi hafifleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top