Kahve falında futbol ayakkabısı görmek

Kahve falında futbol ayakkabısı görmek ticaret dünyasında adının yayılacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, başka işler deneyeceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında futbol ayakkabısı gördüyseniz:

  • Ev, aile veya gayrimenkulle ilgili konularda atacağınız adımların olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında futbol ayakkabısı görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında patlak futbol topu görmek sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına inanılır.

Kahve falında futbol maçında gol atmak aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı futbolcu görmek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, hayırlı bir evlat olacağına delalettir.

Kahve falında futbol oynamak ve gol atmak şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında futbol maçı seyretmek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında futbol skoru görmek tüm beklentilerini yerine getireceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında futbol oynandığını görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top