Kahve falında havuz ve yılan görmek

Kahve falında havuz ve yılan görmek zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine işaret eder.

Kahve falında havuz ve yılan gördüyseniz:

  • İş hayatınızı özel yaşamınıza karıştırmanız sorun yaratabilir.

Kahve falında havuzda su yılanı görmek her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havuzda yılan görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine delalet eder.

Kahve falında yılanlı havuzda yüzmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuzda yılanlar görmek ardından bu kişiye açılacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında havuz içinde yılan görmek elindekileri de kaptıracağına, işlerin yoluna sokulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanlı havuz görmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında havuzun içinde yılan görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, helal lokma yiyeceğine yorulur.

Kahve falında havuz ve yılan görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, itibarını geri kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top