Kahve falında bal dökmek

Kahve falında bal dökmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında bal dökmek gördüyseniz:

  • Sizden acil cevaplar bekleyen kişiler olabilir.

Kahve falında üstüne bal dökmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında bal dökmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yere bal dökmek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, asosyal bir insan haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne kaynar su dökmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulgur pilavı dökmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında deterjan dökmek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına alamet eder.

Kahve falında yanan sobaya su dökmek eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına alamet eder.

Kahve falında kahveyi yere dökmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top