Kahve falında kahveyi yere dökmek

Kahve falında kahveyi yere dökmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kahveyi yere dökmek gördüyseniz:

  • Genelde dinamiksiniz.

Kahve falında kahveyi yere dökmek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, kederinin dağılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne kahve dökmek yeni iş fırsatları yakalayacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına yorulur.

Kahve falında kahve dökmek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin üzerine kahve dökmek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üstüne kahve dökmek işlerini büyüteceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine delalettir.

Kahve falında kahveyi dökmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında türk kahvesini dökmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine işarettir.

Kahve falında türk kahvesi dökmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, önemli kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top