Kahve falında yılanı kovalamak

Kahve falında yılanı kovalamak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, hayırlı bir eşe, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, para biriktirebileceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine işaret eder.

Kahve falında yılanı kovalamak gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız konuların ne derece riskli olduklarını düşünmeden hemen atılmak cesaretine sahipsiniz.

Kahve falında yeşil yılanın kovaladığını görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı kovaladığını görmek saygınlık elde edeceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın kovaladığını görmek derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında yılanları kovalamak böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan kovalamak dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına yorulur.

Kahve falında yılanı kovalamak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah yılanın kovaladığını görmek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına delalettir.

Kahve falında kedinin seni kovaladığını görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top