Kahve falında yılan kovalamak

Kahve falında yılan kovalamak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan kovalamak gördüyseniz:

  • Duygusal yönden artık çekingen olmayın.

Kahve falında yılanları kovalamak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, neşenin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında yılan kovalamak maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil yılanın kovaladığını görmek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı kovaladığını görmek mal ve para kazanılacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanı kovalamak alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah yılanın kovaladığını görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın kovaladığını görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, düşmanlarına da dost olacağına delalettir.

Kahve falında kurtları kovalamak aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top