Kahve falında yılancık taşı görmek

Kahve falında yılancık taşı görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında yılancık taşı gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu daha fazla ciddiye almanız gerekiyor.

Kahve falında taş altında yılan görmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taşların arasında yılan görmek kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taşın altında yılan görmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taşla yılan öldürmek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine işaret eder.

Kahve falında taştan yılan görmek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın başını taşla ezmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılancık taşı görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına inanılır.

Kahve falında taşın üstünde yılan görmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top