Kahve falında taştan yılan görmek

Kahve falında taştan yılan görmek yeni bir hayata adım atılacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, yakında başlayacak aşk macerasına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Kahve falında taştan yılan gördüyseniz:

  • Bazı huzursuzluklarınız varsa dile getirmeyin.

Kahve falında taşla yılan öldürmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taştan yılan görmek rızkının çeşitleneceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine işarettir.

Kahve falında taşların arasında yılan görmek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı taşla öldürmek maddi güç sahibi olacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye yorulmaktadır.

Kahve falında taşın altında yılan görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında taş altında yılan görmek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılana taş atmak yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında taşın üstünde yılan görmek makamını garantileyeceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top