Kahve falında yeşil yılan öldürdüğünü görmek

Kahve falında yeşil yılan öldürdüğünü görmek kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, herkesin rahat edeceğine, olumsuz haberler alacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil yılan öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Hukuk, finans ya da ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda gelişmeler ortaya konulması gereken şekilde olamayabilir.

Kahve falında yeşil yılan öldürdüğünü görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil yılanı öldürmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil yılan öldürmek kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde yeşil yılan görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yeşil yılan ısırdıgını görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, hak ve din yolunu bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil yılanı görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine inanılır.

Kahve falında çok büyük yeşil yılan görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına inanılır.

Kahve falında yeşil yılan ısırması görmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top