Kahve falında yeşil şort görmek

Kahve falında yeşil şort görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, eşyaların yenileneceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil şort gördüyseniz:

  • Sunabilecekleriniz netleşmeden fikirlerinizi sır gibi saklamanızda fayda var.

Kahve falında yeşil şort görmek sorunlarının günden güne azalacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil şort giymek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, sahip olacağı malın faazlalığına rivayet etmektedir.

Kahve falında şortlu erkek görmek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında beyaz şort görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında şort aldığını görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz şort giymek çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, korkularının üzerine gideceğine delalet eder.

Kahve falında kot şort giymek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı şort giymek işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, inancından ödün vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top