Kahve falında şortlu erkek görmek

Kahve falında şortlu erkek görmek hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında şortlu erkek gördüyseniz:

  • Kar elde edebileceğiniz, fırsatlar yakalayabileceğiniz veya bazı alanlarda yükselişlerin ön plana çıkabileceği bir süreçtesiniz.

Kahve falında erkek şortu görmek heveslerin söneceğine, zinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında şortlu erkek görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işaret eder.

Kahve falında mini şort giymek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu şort görmek işiyle nam salacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin şort giydiğini görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine alamet eder.

Kahve falında kısa şort giymek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz şortu görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine tabir olunur.

Kahve falında pembe şort giymek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top