Kahve falında yeşil iguana görmek

Kahve falında yeşil iguana görmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, yeni mallara kavuşacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında yeşil iguana gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında yeşil iguana görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iguana görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kitap görmek iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil badem yediğini görmek hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, imkânlarının azalacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil sarıklı adam görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözüne yeşil kalem sürmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya alamet etmektedir.

Kahve falında dağ yeşillik görmek sıhhat ve huzur bulacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızartılmış yeşil biber görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, sorunların tamamen biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top