Kahve falında yeşil çamaşır giymek

Kahve falında yeşil çamaşır giymek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil çamaşır giymek gördüyseniz:

  • Her şey göründüğü gibi olmayabilir.

Kahve falında yeşil çamaşır giymek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırını ters giymek geçim derdinin biteceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın iç çamaşırı giymek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine alamet eder.

Kahve falında yırtık iç çamaşırı giymek yeni bir işe gireceğine, yüksek bir makama geleceğine delalettir.

Kahve falında eski çamaşır giymek maddi yükümlülüklerinin artacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına yorulur.

Kahve falında çamaşır giymek daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına delalet eder.

Kahve falında kirli çamaşır giymek onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine delalettir.

Kahve falında pembe iç çamaşırı giymek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, kısmetin bollaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top