Kahve falında eski çamaşır giymek

Kahve falında eski çamaşır giymek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, görmediği yerlere gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski çamaşır giymek gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz bir şeyi bir kadın, sizden önce davranarak veya sizi engelleyerek bozabilir.

Kahve falında eski çamaşır giymek ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine delalet eder.

Kahve falında eski çamaşırları atmak düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına delalettir.

Kahve falında eski çamaşır makinesi görmek çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, aldığı borçların katbekat artacağına alamet eder.

Kahve falında eski çamaşır yakmak ticaretinin hızlanacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında eski iç çamaşırı görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına yorulur.

Kahve falında siyah iç çamaşır giydiğini görmek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çamaşır giymek kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, sorunlarının da çözüleceğine delalettir.

Kahve falında ıslak çamaşır giymek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, nice noksanlık içinde olduğuna delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top