Kahve falında yeşil baraj görmek

Kahve falında yeşil baraj görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil baraj gördüyseniz:

  • Yeni bir planı yürürlüğe koyabilirsiniz.

Kahve falında yeşil baraj suyu görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, yeni kişilerle tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil baraj görmek vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine delalet eder.

Kahve falında baraj gölü görmek tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında su barajı görmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baraj yapmak eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında barajda boğulmak aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, başarısız ve mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında temiz baraj görmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boş baraj görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top