Kahve falında yerlerde para görmek

Kahve falında yerlerde para görmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, günahlarının affedileceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yerlerde para gördüyseniz:

  • Yapmak isteyeceğiniz pek çok şey olmasına rağmen zaman zaman sizden kaynaklanan, zaman zaman da çevrenizdeki olayların olumsuz gelişmesi yüzünden birtakım engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yere para atmak borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, hafif ve iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında yere para düşürmek işlerden hayır gelmeyeceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına alamet eder.

Kahve falında yere saçılmış para görmek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına işarettir.

Kahve falında yerlerden bozuk para toplamak büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerlerden para toplamak hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, hakkını savunamayacağına yorulur.

Kahve falında yere düşen parayı almak toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerlerde para görmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine yorulur.

Kahve falında yeri kazıp para bulmak adının kirletilmeye çalışılacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top