Kahve falında yere yemek dökmek

Kahve falında yere yemek dökmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yere yemek dökmek gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler fark edilebilir.

Kahve falında yere yemek dökmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yemek yerken dökmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına delalettir.

Kahve falında pilavını yere dökmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına delalet eder.

Kahve falında yere bir şey dökmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ayranı yere dökmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tuzu yere dökmek rahatsızlık vereceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yere bal dökmek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balığı yere dökmek ticaret hayatına atılacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top