Kahve falında ayranı yere dökmek

Kahve falında ayranı yere dökmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, işlerinin çok iyi gideceğine işarettir.

Kahve falında ayranı yere dökmek gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla gereğinden fazla bilgi paylaşabilirsiniz.

Kahve falında ayranı yere dökmek büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına inanılır.

Kahve falında yere ayran dökmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına yorulur.

Kahve falında ayran dökmek fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzerine ayran dökmek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yere bir şey dökmek aileyle iş yapmayacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında pirinç yere dökmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına işaret eder.

Kahve falında yere un dökmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında yere bal dökmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top