Kahve falında yerde pirinç görmek

Kahve falında yerde pirinç görmek karısının çok mutlu olacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine delalettir.

Kahve falında yerde pirinç gördüyseniz:

  • Bazı olaylar ya da girişimleriniz konusunda kafanızda soru işaretleri, içinizde bir huzursuzluk varsa ya da konu hakkındaki hiçbir şey sizi heyecanlandırmıyorsa, içgüdülerinize güvenmenizde fayda var.

Kahve falında yerden pirinç toplamak aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerde pirinç görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bozulmuş pirinç görmek iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine pirinç vermek umutsuz olacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında pirinç ve süt görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinç görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına alamet eder.

Kahve falında bir avuç pirinç görmek topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında pirinç yedirmek iş yeri sahibi olacağına, işini layığı ile yerine getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top