Kahve falında bir avuç pirinç görmek

Kahve falında bir avuç pirinç görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, şansın ve bahtın da açılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, ekmeğine leke süreceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir avuç pirinç gördüyseniz:

  • Engellere odaklanan kişilerden uzak durup, olayların aydınlanmasını bekleyin.

Kahve falında bir avuç pirinç görmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının avuç içini görmek haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avucunda balık görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avuç içine kusmak hayal edilenlere ulaşılamayacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avucundan su içmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına rivayet eder.

Kahve falında avuç içinde bozuk para görmek gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına alamet eder.

Kahve falında bir avuç para görmek gelirini de büyük oranda arttıracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında avucunda para görmek girdiği işleri kaybedeceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top