Kahve falında yavru yarasa görmek

Kahve falında yavru yarasa görmek rakiplerinin üzüleceğine, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru yarasa gördüyseniz:

  • Başkalarının söylediklerine göre hareket etmemeli ya da söylenenlere inanmamalısınız.

Kahve falında yarasa yavrusu görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında yavru yarasa görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında yarasa öldürmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah yarasa görmek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil yarasa görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş yarasa görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında yarasa ısırması görmek fal sahibinin de çok mutlu olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük yarasa görmek en yukarılara çıkacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top