Kahve falında siyah yarasa görmek

Kahve falında siyah yarasa görmek verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, elindeki imkanların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah yarasa gördüyseniz:

  • Sırf yardım olsun diye yararsız işlere zaman ayırıyor veya vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Kahve falında siyah yarasa görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara yarasa görmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı yarasa görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında fare ve yarasa görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yarasa görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz yarasa görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçan yarasalar görmek yarar sağlamayacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yarasa tarafından ısırılmak işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, maddi durumunun düzeleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top