Kahve falında baharda kar görmek

Kahve falında baharda kar görmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, bunu şeref sayacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında baharda kar gördüyseniz:

  • Biraz katı bir yapıdasınız.

Kahve falında baharda kar görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine delalet eder.

Kahve falında bahar havası görmek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahar çiçekleri görmek özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni bahar görmek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına işarettir.

Kahve falında bahar mevsimi görmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında bahar dalı görmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bahar görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mutfakta kar görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top