Kahve falında bahar havası görmek

Kahve falında bahar havası görmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, rahat rahat yaşayacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bahar havası gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan güzel planlar yapılabilir.

Kahve falında bahar havası görmek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahar çiçekleri görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, amaçlarına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında baharda kar görmek daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahar görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında yeni bahar görmek sadaka ya da zekat vereceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahar dalı görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bahar mevsimi görmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında havasız kalmak arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top