Kahve falında yatakta şeker görmek

Kahve falında yatakta şeker görmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, canının derdine düşeceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında yatakta şeker gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında yatakta şeker görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek ve şeker görmek çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akide şekeri almak sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına yorulur.

Kahve falında bir kızdan şeker almak helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birinin bana şeker verdiğini görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalettir.

Kahve falında halkalı şeker görmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında şeker satmak yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına inanılır.

Kahve falında komşuya şeker vermek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top