Kahve falında komşuya şeker vermek

Kahve falında komşuya şeker vermek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, kazancının ve canın güvence altında olacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine işarettir.

Kahve falında komşuya şeker vermek gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgilere veya kulaktan dolma haberlere inanmayın.

Kahve falında komşudan şeker almak rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine yorulur.

Kahve falında komşuya şeker vermek daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, düşünmeden hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında çok şeker yemek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küp şeker yediğini görmek aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toz şekeri yere dökmek bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, mevkie edineceğine işaret eder.

Kahve falında halkalı şeker görmek içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine tabir olunur.

Kahve falında şeker kaynatmak verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin bana şeker verdiğini görmek birikim yapılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top