Kahve falında yatak üzerine oturmak

Kahve falında yatak üzerine oturmak aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına işaret eder.

Kahve falında yatak üzerine oturmak gördüyseniz:

  • Gergin diyaloglar içine girmekten veya tartışmaktansa kendinizi daha mizahi yorumlarla ortaya koymanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında yatak üzerine oturmak yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz yatakta oturmak hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine delalettir.

Kahve falında yatağın üzerinde oturmak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatak üzerinde oturmak maddi anlamda zarar edeceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yatakta oturmak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, onlar sayesinde moral bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yatağın üstünde oturmak aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle yatakta oturmak sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatakda oturmak sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, şansının da döneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top