Kahve falında yatakda oturmak

Kahve falında yatakda oturmak maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, gerekirse özür dileneceğine rivayet eder.

Kahve falında yatakda oturmak gördüyseniz:

  • Değişik zamanlarda değişik tepkiler gösterebilirsiniz.

Kahve falında yatağın üzerinde oturmak kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, onlar tarafından yüceltileceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyle yatakta oturmak kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında yatağa oturmak hem itibar edineceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatakta oturmak hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında yatakta oturduğunu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yatağın üstünde oturmak manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak üstünde oturmak yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yatak üzerine oturmak sıkıntıların biteceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top