Kahve falında yaşlıya su vermek

Kahve falında yaşlıya su vermek çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlıya su vermek gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler hayatınızı olumlu etkileyebilir.

Kahve falında yaşlı adama su vermek sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı bir kadına su vermek fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına işarettir.

Kahve falında yaşlıya su vermek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı kadına su vermek bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı bir adama su vermek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, en yüksek makamlara oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamdan su almak emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı birine su vermek bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlılara su vermek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top