Kahve falında yaşlı birine su vermek

Kahve falında yaşlı birine su vermek hedeflerinin başarıya ulaşacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, mevkilerinin yüksek olacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı birine su vermek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için isteklerinizi açıkça dile getirmelisiniz.

Kahve falında yaşlı kadına su vermek kazalara ve belalara yakın duracağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı adama su vermek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlılara su vermek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı birine su vermek kötü kişilerle karşılaşılacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında yaşlıya su vermek böylece çok büyük başarılar kazanacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı bir adama su vermek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamdan su almak işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, ileriye gideceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı bir kadına su vermek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top