Kahve falında yanmış tarla görmek

Kahve falında yanmış tarla görmek eskileri yâd edeceğine, varlık içinde yaşayacağına, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, kötü günler yaşayacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine delalettir.

Kahve falında yanmış tarla gördüyseniz:

  • Evde sevdiğiniz şeyler yaparak vakit geçirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında yanmış tarla görmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evinin yanması görmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, başarılı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin yanmasını görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında el yanması görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yanmış dağ görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle yan yana yürümek tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızla yan yana oturmak mutluluğun ve kazancın azalacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle yan yana oturmak sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top