Kahve falında evinin yanması görmek

Kahve falında evinin yanması görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, şansının ve bahtının açılacağına işarettir.

Kahve falında evinin yanması gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz uzak bir yerde bir kadınla buluşmanız ya da rastlaşmanız olasıdır.

Kahve falında başkasının evini yanıyor görmek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, en çetin zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi evinin yanmasını görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında evin yan yattığını görmek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında evin yanıp kül olduğunu görmek çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında evinin yan yattığını görmek yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine işaret eder.

Kahve falında evin yanması görmek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının evinin yanmasını görmek elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin çatısını yanıyor görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top