Kahve falında badem kavurmak

Kahve falında badem kavurmak maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, ona yardımcı olacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında badem kavurmak gördüyseniz:

  • İş, eğitim, seyahat veya aşk hayatı başlıklarında ele alınabilecek konularda ilerleme kaydetmek daha kolay olabilir.

Kahve falında badem kavurmak karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında leblebi kavurmak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına inanılır.

Kahve falında un helvası kavurmak kariyer planının altüst olacağına, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında helva kavurmak üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına işaret eder.

Kahve falında mantar kavurmak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, dertlerin ve sorunların artacağına inanılır.

Kahve falında yağ kavurmak kısmetlerinin bol olacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına yorulur.

Kahve falında zeytin kavurmak gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına delalet eder.

Kahve falında turşu kavurmak askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top