Kahve falında zeytin kavurmak

Kahve falında zeytin kavurmak alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, yeni bir araba satın alınacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına inanılır.

Kahve falında zeytin kavurmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabilir, maceracı yönünüzden faydalanabilirsiniz.

Kahve falında zeytin kavurmak bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç kavurmak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında şehriye kavurmak kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında pirinç kavurduğunu görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına işaret eder.

Kahve falında helva kavurmak görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fındık kavurmak çok hayır duası alacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mantar kavurmak kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında ciğer kavurduğunu görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top