Kahve falında yakınının doğurduğunu görmek

Kahve falında yakınının doğurduğunu görmek ömrün uzun olmasına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, isteklerin yerine geleceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine yorulur.

Kahve falında yakınının doğurduğunu gördüyseniz:

  • Finansal veya özel hayatınızla ilgili bir durum hala dikkat gerektiriyor.

Kahve falında yakınının doğurduğunu görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yakınının doğurduğunu görmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, endişelerin ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında balık doğurmak kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında kan pıhtısı doğurmak iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında canavar doğurmak ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunu doğuramamak sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının erkek bebek doğurduğunu görmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında hamile olup doğuramamak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, sorunların kalmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top