Kahve falında yağmurun çiselediğini görmek

Kahve falında yağmurun çiselediğini görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, doktordan doktora koşturacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurun çiselediğini gördüyseniz:

  • Belli öneriler, teklifler ya da anlaşmalar görüntüde size çok fazla şey ifade etmeyebilir ya da detayları netleşmediği için rahatsız olabilirsiniz.

Kahve falında yağmurun çiselediğini görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine işaret eder.

Kahve falında yağmur çiselediğini görmek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akşam yağmur yağdığını görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına inanılır.

Kahve falında yağmurun altında ıslanmak işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine delalet eder.

Kahve falında yağmurda sırılsıklam ıslanmak sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına delalet eder.

Kahve falında yağmurda ıslanmak ve dua etmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gece yağmurda yürümek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, terslik yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur yapmak güzel ve doğru işler yapacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top