Kahve falında yağmur çiselediğini görmek

Kahve falında yağmur çiselediğini görmek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, rahat yaşayacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, yeni bir adım atılacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine inanılır.

Kahve falında yağmur çiselediğini gördüyseniz:

  • Şansınızı zorlamayın.

Kahve falında yağmurun çiselediğini görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine inanılır.

Kahve falında yağmur çiselediğini görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmurlu havada ağlamak ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine tabir olunur.

Kahve falında kabede yağmur görmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine yorulur.

Kahve falında yağmurlu gün görmek kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, sonunda mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur ormanı görmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine delalettir.

Kahve falında yağmur yağarken ıslanmamak hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında yağmur suyu görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top