Kahve falında ölünün saçını yıkamak

Kahve falında ölünün saçını yıkamak sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, elindeki imkanların artacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün saçını yıkamak gördüyseniz:

  • Faydasız argümanlar ya da yürümesi zor anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında ölü saçı yıkamak karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında ölünün saçını yıkamak kazancını artıracağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında sürekli saç yıkamak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine rivayet eder.

Kahve falında çeşmede saç yıkamak fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına işarettir.

Kahve falında sabunla saç yıkamak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında banyoda saç yıkamak aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin saçlarını yıkamak buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, insanların hayır dualarını alacağına rivayet eder.

Kahve falında boyalı saç yıkamak iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top