Kahve falında yağ çalmak

Kahve falında yağ çalmak ofisteki ağız tadının kaçacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, kirli işlere bulaşacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, yüzünün kızaracağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında yağ çalmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar eğilimler veya üzerinize uygulanan baskı nedeniyle işleri daha da karmaşık hale getirme veya daha fazla görev üstlenme niyetinde olsanız da, bazı işleri basitleştirmek veya iş bölümü yapmak için yeni yollar bulmalısınız.

Kahve falında yağ çalmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına inanılır.

Kahve falında saçlarının yağlandığını görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında teneke yağ görmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağ temizlemek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, gelişmelerin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine yağ vermek çok rahat bir döneme gireceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında yağlı çörek görmek hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağlı boya tablo yapmak maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında yağan yağmurda ıslanmamak uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top