Kahve falında birine yağ vermek

Kahve falında birine yağ vermek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, hoş muhabbette olacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, suç işleyeceğine, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine yorulur.

Kahve falında birine yağ vermek gördüyseniz:

  • Çok fazla cazip ya da daha öncekilere benzeyen fırsatların değil, size daha fazla uyacağını düşündüklerinizin peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında ekmeğe yağ görmek tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, ticaret ehli kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytin yağlı sabun görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, kindar olacağına delalettir.

Kahve falında yağan yağmurda ıslanmamak yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağlı ekmek almak sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına işarettir.

Kahve falında yağmur yağarken koşmak uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sulu yağ görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine işarettir.

Kahve falında birine yağ vermek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıvı yağ içmek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top