Kahve falında yabancı kişiler görmek

Kahve falında yabancı kişiler görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı kişiler gördüyseniz:

  • Ormanı yakmaktansa daha uzlaşmacı veya sakin bir tavırla olaylara yaklaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında yabancı kişi görmek müşkül durumların üstesinden geleceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yabancı kişilerle tanışmak huzura erileceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı kişiler görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı bir kızın elini tutmak fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı devlet görmek sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine işarettir.

Kahve falında yabancı ülkede yaşadığını görmek zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, işlerine bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatağında yabancı erkek görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı mezar görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top