Kahve falında yabancı kişi görmek

Kahve falında yabancı kişi görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, ağır günler geçireceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı kişi gördüyseniz:

  • Olaylarla ilgili kararsızlıklarınızı veya kafa karışıklıklarınızı geride bırakabilirsiniz.

Kahve falında yabancı kişiler görmek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı kişi görmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı kişilerle tanışmak elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, güzel bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı bir eve gitmek uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde yabancı birini görmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı kağıt para almak aradığı çareleri bulacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına işarettir.

Kahve falında yabancı gelin görmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı erkekle el ele tutuşmak atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, güzel günlerinin geride kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top